DİYARBAKIR / ERGANİ - Kortaş Ortaokulu

Ara

Okulumuzda Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Erkeğe Farkındalık Eğitimi verildi.

10 Kasım Atatürk'ü anma günü ve Atatürk haftası

"Okul Bahçesinde Kahvaltı Etkinliği"

May

Bütün Çocuklar Bizim Derneğinin desteği ile okulumuzda kurulan "Robotik Kodlama Atölyesi" ile öğrencilerimizle birlikte 3d kalem kullanarak gözlük tasarladık.Bütün Çocuklar Bizim Derneği Başkanı Sayın Leyla TEKBULUT'a sonsuz teşekkürler...

May

Oyunlarla Matematik etwinning projesi Türkiye ve Azerbeycan ülkeleri arasinda yapilan uluslar arasi bir projedir.Projemizde temel amacımız 7-10 yaş arası öğrencilerimize matematik dersi kazanımlarından bazılarını eğlenceli oyunlarla öğretmektir. Böylece matematik çocuklar için soyut bir kavram olmaktan çıkacak ve öğrencilerimiz farklı ülkelerden farklı illerden öğrencilerle aynı platformu paylaşmasını iletişim kurmasını sağlamaktır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda Çoşkuyla Kutlandı.